Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag får upp att "Denna klient redigera och är låst. Försök igen senare" vad betyder det?

Jag håller på att rensa min klientlista i BL Klient. När jag ska ta bort en klient får jag upp en dialog där det står  "Denna klient redigera och är låst. Försök igen senare". Jag är inte inne i någon deklaration eller så. Men ändå står det så? Hur gör jag nu?

Lottie Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Det händer ibland att en klient blir låst i databasen i BL Klient. Det kan man enkelt åtgärda..Gå in i BL Klient till menyn Verktyg och välj Reparera databas. Du ska ska vara ensam användare när du gör detta så ingen annan jobbar i databasen för BL Klient just nu. Reparationen tar bara en till ett par sekunder. Sen kan du ta bort eller redigera din klient.
    Marie Isidorsson Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

För att kommentera måste du ha ett supportavtal. Ange kunduppgifter